Gnabry izazvao bijes javnosti zbog ponašanja tokom minute šutnje

Nije mogao da se suzdrži

Gnabry izazvao bijes javnosti zbog ponašanja tokom minute šutnje

E. Čaušević

Reprezentacija Njemačke trenutno igra u Dortmundu prijateljski meč protiv selekcije Argentine.

Okršaj ovih reprezentacija privukao je veliki broj navijača iako obje selekcije igraju bez svojih najvećih zvijezda.

Low i Scaloni su dali šansu mlađim igračima za dokazivanje, a od prve minute u ekipi Njemačke je i Serge Gnabry koji igra u nevjerovatnoj formi u dresu Bayerna.

Gnabry se našao na velikom udaru javnosti prije početka utakmice kada se počeo smijati tokom minute šutnje. Igrač Njemačke vjerovatno nije znao da se nalazi u kadru kada je to uradio.

Naime, jedan od navijača pjevao je himnu Njemačke, a drugi mu je glasno dobacio da ušuti zbog čega su se mnogi nasmijali, ali i Gnabry. No, to se baš nije svidjelo medijima koji su kritikovali igrača Njemačke jer su ostali igrači ostali ozbiljni tokom minute šutnje.

No, navijači Njemačke su to zaboravili već nakon 15-tak minuta utakmice kada je upravo Gnabry zatresao mrežu Argentine za 1:0.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Levat u prilog stavio poveznicu na NJEMACKOM JEZIKU, ali posto LEVAT ne zna MATERNJI, a kamo li NJEMACKI JEZIK, onda i ne zna da je neko iz publike pjevao himnu, na sto su se skoro svi nasmijali..ali hajde, to govori vise o LEVATIMA..
3 0
lopov84
Fake News!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi