Wenger o odlasku Gnabryja iz Arsenala: Bayern je tada pravio manipulacije
Gnabry je briljirao protiv Tottenhama

Bivši trener Topnika govorio o transferu Gnabryja

Wenger o odlasku Gnabryja iz Arsenala: Bayern je tada pravio manipulacije

S. Pašalić

Tottenham i Bayern su prošle sedmice odigrali utakmicu Lige prvaka, a Bavarci su na kraju slavili sa čak 7:2.

Odličnu utakmicu je odigrao Serge Gnabry koji je u drugom poluvremenu postigao čak četiri gola u periodu od 53. do 88. minute.

Svi su bili oduševljeni sa nastupom Nijemca, a najviše čini se navijači Arsenala čiji je član Gnabry bio od 2011. do 2016. godine.

Gnabry je još kao 16-godišnjak stigao u London i igrao je za mladi i rezervni tim Arsenala, a za prvi tim je nastupio samo 18 puta.

Arsenal ga je 2016. godine prodao Werderu za 5 miliona eura, a samo godinu dana kasnije je za 8 miliona prešao u Bayern.

Arsene Wenger je u to vrijeme vodio londonski klub, a sada je izjavio da su pokušali sve da produže ugovor sa Gnabryjem i da misli da je Bayern radio neke manipulacije kako bi mladi igrač završio u redovima ovog kluba.

"Dugo smo pokušavali produžiti njegov ugovor. Mislim da je Bayern manipulisao iza scene i da će se ako ode u Bremen, kasnije pridružiti Bayernu.", rekao je Wenger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi