Nijemci još nisu na Evropskom prvenstvu, a dresovi su već spremni

Fotografije procurile u javnost

Nijemci još nisu na Evropskom prvenstvu, a dresovi su već spremni

A. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Njemačke tek treba osigurati plasman na Evropsko prvenstvo na kojem bi trebala igrati važnu ulogu. 

Iako još uvijek nisu zvanično na smotri najboljih evropskih selekcija adidas je već proizveo dresove za popularni Elf.

Dresovi su očekivano bijele boje sa horizontalnim crnim linijama, dok se boje zastave nalaze na rukavima.

Očekuje se da šorc bude crne, a štucne bijele boje. Dresovi će se u prodaji naći od novembra. Gostujuća garnitura će biti prezentirana u martu 2020. godine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nakon pet odigranih kola Njemačka zauzima prvo mjesto u grupi C sa 12 bodova. Isto toliko ima i Sjeverna Irska. Nizozemska je treća sa devet bodova, ali i utakmicom manje.

Nijemci večeras igraju prijateljski meč protiv Argentine, u nedjelju ih čeka susret kvalifikacija protiv Estonije u gostima.

Top Komentari

Zoilomas
Izgubit ce protiv Estonije, aaaaaa al u qurcu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi