Dijete i bivši trener GNK Dinamo se sastali u drugom timu - Cilj je spasiti velikana ogromne sramote
Domagoj Pavičić novi član Dinama iz Bukurešta.

Hrvati u Rumuniji

Dijete i bivši trener GNK Dinamo se sastali u drugom timu - Cilj je spasiti velikana ogromne sramote · Zvanično

Eldar Ganibegović

Dva bivša člana GNK Dinamo Zagreb sastali su se u redovima imenjaka tima s Maksimira. Cilj je samo spasiti velikana od ispadanja.

Hrvatski stručnjak Željko Kopić nedavno je preuzeo Dinamo iz Bukurešta. Startao je s dva poraza, a onda slavio u dvije utakmice što bi moglo biti naznaka boljih rezultata u drugoj polusezoni.

Pogled na tabelu rumunske Lige 1 za navijače Dinama je katastrofalan. Tim je preposljenji sa 16 bodova iz 21 utakmice i sa samo 13 postignutih golova, što je tragično za 18-strukog prvaka Rumunije.

Prava mala hrvatska kolonija je u ovom klubu. Naime, pored trenera i Christiana Ilića koji je do sada bio tu, pridružio se još jedan fudbaler.

Domagoj Pavičić u Dinamu

Dinamo iz Bukurešta zvanično je predstavio Domagoja Pavičića kao novog fudbalera svog tima. Ovaj veznjak dolazi iz grčkog Arisa u kojem je dobio tek 107 minuta ove sezone.

"Sretni smo što putem službenih komunikacijskih stranica kluba moćemo potvrditi transfer hrvatskog veznjaka Domagoja Pavičića u Dinamo Bukurešt.

Oglasi

Posljednji klub bio mu je u prvoj ligi u Grčkoj, u Arisu iz Soluna. Domagoj Pavičić (29 godina) je proizvod Akademije Dinama iz Zagreba.

Domagoj Pavičić je u karijeri igrao za Lokomotivu Zagreb, Dinamo Zagreb, Rijeku, Konyaspor i Aris  impresivnim rekordom, 4 titule prvaka sa zagrebačkim Dinamom i 4 Kupa Hrvatske, dva sa zagrebačkim Dinamom, dva sa Rijekom.

Domagoj Pavičić je za hrvatsku U21 reprezentaciju sakupio 8 nastupa i jedan gol, a kroz karijeru je bio pozvan u sve mlađe reprezentacije", objavio je Dinamo.

Zvaničan debi Pavičić bi mogao upisati već za tri dana kada u 22. kolu rumunske Lige 1 Dinamo gostuje kod Petrolula.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti