Dinamo doveo nogometaša iz Leicestera
FOTO: GNK Dinamo

Vjeruju da će napraviti veliki posao

Dinamo doveo nogometaša iz Leicestera

Samir Mlaćo

Zagrebački Dinamo je u tajnosti napravio sjajan posao.

Naime, Modri su jučer potvrdili angažovanje 18-godišnjeg Dennisa Gyamfia iz Leicestera.

Gyamfi je rođen u Holandiji, nastupao je za U-23 momčad Leicestera, a sada će u Dinamu dobiti šansu da se dokaže i napravi velike stvari, kao i brojni drugi mladi igrači.

"Sretan sam što sam došao ovdje, znam da je Dinamo veliki klub, trudit ću se i dati sve od sebe kako bih dodatno napredovao i zadobio povjerenje i trenera i suigrača. Nadam se da ću svojim nastupima pomoći klubu kako bi imao još bolje rezultate. Znam da Dinamo ima bogatu povijest i nadam se da ću ispuniti očekivanja", rekao je nogometaš na predstavljanju.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nedavno je u Dinamo iz Engleske, tačnije Arsenala stigao Robbie Burton, ali nije se uspio izboriti za mjesto u timu i napustio je Hrvatsku.

Da li će Gyamfi biti više sreće, ostaje nam da vidimo.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Budale hoce da otjeraju ove Mamice iz Dinama a nisu svjesni sta su oni napravili i uradili, neka malo pogledaju gdje su drugi klubovi iz regiona koji su pokradeni i unisteni.Nalaze igrace za male pare i prpdaju ih za par godina za milione a istovremeno prave nove igrace iz svoje skole fudbala.Vuku na grbaci cijeli hrvatski fudbal koji bi se srusio za par godina da nema Dinama.Proizvode stalno iznova kvalitetne, skolovane igrace koji u omladinskim kategorijama igraju protiv najvecih klubova pa kada postanu seniori nemaju straha i savrseno su kondiciono i takticki spremni.
7 4
Ajdin K
Cuj Robbie napustio Hrvacku, ovi znaju nesto sto niko ne zna.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi