Dinamo kao da je neko prokleo: Samo klubu iz Zagreba se može desiti ovako bizaran penal!

Viktoria vodi na poluvremenu

Dinamo kao da je neko prokleo: Samo klubu iz Zagreba se može desiti ovako bizaran penal!

E. Čaušević

Fudbaleri Dinama igraju trenutno u gostima protiv Vktorije Plzen meč četvrtog kola grupne faze Konferencijske lige, a nakon prvog dijela Modri gube sa 1:0 golom iz penala kojeg su skrivili na zaista bizaran način.

Dinamo još uvijek ima šansu da se plasira u nokaut fazu ovog takmičenja, ali ono što ne može da raduje navijače zagrebačkog tima jeste veoma loša forma u kojoj se nalazi ekipa Sergeja Jakirovića.

Jasno je da je Plzen večeras favorit, ali u Dinamu su se nadali da bi njihov tim možda mogao doći do bodova.

U prvih pola sata Modri su koliko-toliko i djelovali dobro na terenu, ali sve je palo u vodu u 35. minuti kada je sudija opravdano pokazao na bijelu tačku.

Naime, nakon kornera jedan igrač Viktorije je glavom udario loptu koja je pogodila u ruku nesretnog Mišića, a sudija je bez mnogo razmišljanja pokazao na bijelu tačku.

No, i ova situacija jasno je pokazala koliko Dinamo zaista nema sreće ove sezone. Mišić je bio leđima okrenut i uopšte nije ni vidio loptu, ali ruka je bila visoko u zraku zbog čega je sudija opravdano pokazao na bijelu tačku.

Zbog čega je dosuđen penal za Viktoriju Plzen POGLEDAJTE OVDJE.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Odgovornost s bijele tačke preuzeo je Chory čiji udarac je pročitao Zagorec, ali je lopta završila u mreži za vodstvo domaćih od 1:0.

Pogodak Viktorije pogledajte na OVOM LINKU.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi