6

Komentari (6)

enko
Dinamo je veliki zalogaj za ovog prepotenka.
lalinjo
Ejjj moj enkice,prati šah najbolje ti je.....meni je važnije da vas je sve isprskao u ligi i postavio temelje Zrinje sa kojim cemo vas jos duuugoooooo karati,bolje da se naviknete na to,hahahaahah
enko
Karaj ti nekog drugog da ne kazem koga jer je sportska tematika.lauferu rijec je o dinamu a ne o zrinjskom.slijedi mu slapa a sah sam ostavio jer mi je neko izgubio konja,jedino ako hoces da ga mjenjas.
Zax
Dinamo se raspada,tone sve dublje i dublje
KB9
Kad je preuzeo Dinamo onako hinjski odmah sam napisao "ista sudbina kao Fedja Dudic u Sarajevu
lalinjo
Preuzeo Zrinju hinjski,preuzeo Reku hinjski,lad ih nitko nije htio preuzeti,dobio vremena,napravio vrhunski rezultat,zasto mislis da tako nece biti sa Dinamom,naravno ako klosarska uprava mu da vremena kao i dva kluba koja sam naveo,a koja je najzasluznija za ovako sramotan Dinamo u poslijednih 10 godina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.