Goce Sedloski: Nisam odredio početni sastav za HŠK Zrinjski

Minimalna pobjeda Širokobriježana

Goce Sedloski: Nisam odredio početni sastav za HŠK Zrinjski

S. Mlaćo

NK Široki Brijeg je danas sa minimalnih 1:0 savladao FK Velež.

 U prvom poluvremenu nije bilo uzbuđenja, da bi domaći u drugom poluvremenu zaigrali mnogo bolje i na kraju slavili pobjedu.

Definitivno je ovaj meč bio kvalitetna provjera za oba tima.

"Imali smo kvalitetnu provjeru protiv istog takvog suparnika. Danas sam dao priliku gotovo svim igračima. Bilo je dobrih, ali i onih loših stvari koje moramo ispraviti. Igra iz prvog poluvremena nije ono što tražim od svojih igrača. Imamo još tjedan dana priprema, tako da još nisam odredio početni sastav za veliki hercegovački derbi protiv HŠK Zrinjski Mostar", kazao je trener tima sa Pecare Goce Sedloski nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
BILI SMO BOLJI OD ŠIROKOG,IMALI SMO DOSTA PRAVIH ŠANSI SAMO JE EFIKASNOST DANAS ZAKAZALA,SAMO NAPRIJED RODENI
2 0
elkobh1919
Valjda su igrali danas??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi