Godinama sanjaju o Pjaniću, a zahvaljajući Allegriju san bi mogao postati java

Navodno već ponudili 100 miliona

Godinama sanjaju o Pjaniću, a zahvaljajući Allegriju san bi mogao postati java

A. Čaušević

U PSG-u već godinama sanjaju o angažovanju Miralema Pjanića. 

Tako je bilo i prije 2016. godine kada je bh. reprezentativac potpisao za Juventusa, a stvari se ni sada nisu mnogo promijenile.

Pjanić je jedna od velikih želja pariških Svetaca, a prioritet za pojačanje u veznom redu 28-godišnji fudbaler bi mogao postati u jednom slučaju.

Kako navode francuski mediji ukoliko PSG za trenera angažuje Massimiliana Allegrija onda će dovođenje Pjanića na Park prinčeva biti prioritet za prvaka Francuske.

PSG već ponudio 100 miliona?

Iako nije potvrđeno od strane klubova, mediji u Francuskoj izvijestili su kako je PSG Juventusu ponudio 100 miliona eura za Pjanićev igrački karton.

Radi se o zaista ogromnoj svoti novca i Juve će biti u pravom iskušenju, mada je jasno da Stara dama nema plan tek tako lako da se odrekne svog zahvalnog veznjaka, kojeg žele i drugi velikani.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ove sezone Pjanić je bio prvak Italije sa Juventusom, no sezona nije dovoljno dobra za njegov klub jer nije osvojena Liga prvaka. Nije isključeno da bh. reprezentativac i napusti Torino, ali još uvijek je to sve u domenu špekulacija.

Pjanić je ove sezone u 44 meča postigao četiri gola uz osam asistencija, a već neko vrijeme je na radaru PSG-a, Real Madrida, Barcelone...

Top Komentari

Mele
Ovo mu je zadnja sansa da ode u Real, Ili Psg, uzme lovu, jer sa 30 i vise samo u Kini moze da dobije te pare, mada je dobar drug sa Cr 7, mozda ce zato i ostati.zavisi ko ce biti trener.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi