Godišnje ulaznice od danas u prodaji

FK Željezničar pustio u prodaju karte

Godišnje ulaznice od danas u prodaji

Midhat Šljivak

FK Željezničar pustio je danas u prodaju godišnje ulaznice.

Prvi put do sada, godišnje ulaznice će omogućiti prisustvo i na domaćim utakmicama Kupa BiH. Cijene ulaznica će ostati iste kao i u prethodnoj sezoni.

Cijene ulaznica:

Jug: 70 KM / za članove 45 KM

Sjever: 110 KM / za članove 75 KM

Zapad (otkrivena): 150 KM / za članove 120 KM

Zapad (natkrivena): 250 KM / za članove 200 KM

Jug (penzioneri): 30 KM

Također, poznate su cijene ulaznica za revanš susret drugog pretkola Evropa lige sa mađarskim Ferencvarošem u prodaju biti puštene u srijedu.

Cijene ulaznica za ovu utakmicu će biti:

Jug: 7 KM

Istok:10 KM

Zapad:15 KM

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zapad VIP Galerija: 20 KM 

Ulaznice će se u srijedu moći nabaviti na prodajnim mjestima Stadion Grbavica i Ferhadija od 12 do 19 sati, dok će se u četvrtak prodaja vršiti od 09 do 14 sati. Na dan utakmice, ulaznice će se prodavati i na stadionu Koševo od 15 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.