Goetze: Sretan sam u Bayernu i ne razmišljam o odlasku

Ništa od prelaska u Liverpool

Goetze: Sretan sam u Bayernu i ne razmišljam o odlasku

Edmir Škorić

Njemački reprezentativac Mario Goetze poručio je kako neće napuštati Bayern.

Za sjajnog veznjaka se zanima njegov bivši trener Jurgen Klopp, ali prema svemu sudeći, Liverpool neće ove zime dovesti Goetzea. 

Najprije je direktor Bayerna Matthias Sammer kazao kako su "sve to gluposti", a sada se oglasio i sam igrač.

"Mogu da potvrdim kako definitivno ne idem nigdje ove zime. Imam ugovor s Bayernom do 2017. godine, jako sam sretan ovdje. No, naravno, nikad ne znate što se može dogoditi na ljeto", kazao je Goetze, koji se raduje dolasku Carla Ancelottija na mjesto trenera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Volio bih trenirati kod Ancelottija. Toni Kroos mi je pričao lijepe stvari o njemu. A s Kloppom sam puno načuo, on je vrhunski trener", istakao je Nijemac.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi