Hiddinkov primarni cilj je veznjak Bayerna

Chelsea hoće Martineza

Hiddinkov primarni cilj je veznjak Bayerna

Edmir Škorić

Novi menadžer Chelseaja Guus Hiddink navodno želi u svom timu veznjaka Bayerna.

Prema izvještajima iz Engleske, Chelsea želi da dovede Javija Martineza iz Bayerna. Španac je primarni cilj za novog trenera, koji je očito dobro upoznat s kvalitetama svestranog igrača.

Bivši igrač Athletica je ove sezone sakupio 17 nastupa za Bayern, od čega 11 u Bundesligi, gdje je postigao i jedan gol.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na 19.6 miliona funti, ali svakako da će Chelsea morati ponuditi i više ukoliko želi da dobije njegov potpis, budući da ga je Bayern platio 28 miliona funti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi