Gojak: Ako niste napaljeni na Hajduk, onda niste igrač za Dinamo
Amer Gojak je imao jako uspješnu godinu, s Dinamom je izborio plasman u nokaut fazu Evropske lige, a debitovao je i za bh. reprezentaciju

Bh. veznjak otvoreno

Gojak: Ako niste napaljeni na Hajduk, onda niste igrač za Dinamo

E. Škorić

Bh. reprezentativac Amer Gojak govorio je za hrvatske medije pred duel sa Hajdukom.

Hrvatski derbi Dinamo - Hajduk na programu je danas i Modri žele pobjedom da na najbolji mogući način okončaju veličanstven prvi dio sezone.

Gojak je za 24sata otkrio kako mu je domaći duel sa Spartak Trnavom ostati u posebnom sjećanju.

"Najviše će mi u pamćenju ostati domaći dvoboj sa Spartakom. Magla, ne vidimo tribine niti navijači nas, ali cijelo vrijeme čujemo njihov huk. I onda je stigao gol koji je pokrenuo sve", rekao je Gojak za 24sata.hr.

Bh. veznjak ima želju da u Evropskoj ligi Modri dobiju Rapid iz Beča.

"Rapid mi se čini protivnikom po mjeri, blizu je Zagreba, bilo bi puno naših navijača. Šef ima austrijski nogomet u malom prstu, tamo je igrao i Dilaver. Ako moram birati, neka bude Rapid".

Jeste li i dalje “napaljeni” na Splićane?

"Ako niste napaljeni na Hajduk, onda niste igrač za Dinamo!", poručio je Gojak.

Edin Džeko ga posjetio u Zagrebu, podrška za Roberta Prosinečkog

Pamti derbi na Poljudu kada je asistirao Soudaniju za 1:0 pobjedu.

"Poljudski derbi koji smo dobili 1-0, kad sam asistirao Soudaniju za pobjedu u nadoknadi. Oko centra sam uputio loptu prema Soudaniju, a sljedeće se sjećam kako sam ležao na podu kraj klupe i trenera Peteva".

Dao podršku Robertu Prosinečkom

"Ne, nismo se čuli, ali pratim njegovo stanje. Dao sam mu podršku putem društvenih mreža kad sam čuo da je na operaciji. Želim mu da se što prije oporavi pa da počnemo nizati uspjehe s reprezentacijom".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Druženje s Edinom Džekom nedavno u Zagrebu

"Edin je bio u Zagrebu pa smo se našli. Naravno da mi puno znači što smo se družili, riječ je o ponajboljem nogometašu BiH svih vremena. Njegova karijera, iskustvo i znanje nama mlađima mogu poslužiti kao primjer, čast mi je dijeliti svlačionicu s takvim čovjekom i igračem", završio je Gojak u intervjuu za 24sata.hr.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi