Gojak: Ne trebamo se ničega bojati, samo ovako nastaviti

Jedan od junaka pobjede Dinama

Gojak: Ne trebamo se ničega bojati, samo ovako nastaviti

E. Škorić

Dinamo je jučer slavio protiv Anderlechta u Evropskoj ligi s 2:0 i sada sa šest bodova ima jako povoljne šanse da prođe u nokaut fazu ovog takmičenja.

Dinamo bi nakon 49 godina konačno mogao zaigrati na proljeće, a jedan od strijelaca i mladi bh. reprezentativac o svemu kaže:

"Ma presretni smo. Slušali smo trenera i ispunili njegove zamisli. Zato smo ostvarili vrijednu pobjedu. Cijela je ekipa pokazala da je prava, nismo dopustili Anderlechtu da se razigra. Zadovoljni smo s 2:0 i tri boda, ne trebamo se ničega bojati, trebamo ovako nastaviti", kazao je Gojak.

On je u 68. minuti riješio sve dileme oko Dinamove pobjede, a prethodno je Izet Hajrović iz penala zabio za 1:0.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjećamo da je Dinamo prije Anderlechta razbio Fenerbahče na Maksimiru, a u grupi je još Spartak Trnava.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi