Gojak ne žali zbog poništenog gola: Najvažnije je da smo prvi!
Mladi veznjak je ove sezone ukupno odigrao 21 utakmicu za Dinamo. Postigao je dva gola i upisao je tri asistencije, a svojim igrama je privukao pažnju brojnih klubova (Foto: EPA)

Jako dobra igra mladog bh. fudbalera

Gojak ne žali zbog poništenog gola: Najvažnije je da smo prvi!

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak odigrao je još jednu jako dobru partiju za zagrebački Dinamo.

Modri su remijem u Istanbulu protiv Fenerbahčea (0:0) osigurali prvo mjesto u grupi D Evropske lige i gledaćemo ih u šesnaestini finala ovog takmičenja na proljeće.

Amer Gojak je itekako zaslužan za rezultate hrvatskog prvaka, a večeras je umalo i zabio pobjednički gol u 75. minuti. Ipak, sudija je vidio prekršaj i odlučio je da bh. fudbaleri pokvari slavlje.

Bh. veznjak ne žali previše i tvrdi da je najbitnije da ekipa ide sretna kući.

"Teren je bio težak i morali smo se prilagoditi. Najbitnije je da se niko nije povrijedio i idemo sretni kući. Bila je to teška utakmica, svi znamo kako Fener igra na domaćem terenu. Najvažnije je da smo prvi i da idemo dalje", poručio je Gojak nakon meča u Istanbulu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Posljednji meč u Evropskoj ligi Dinamo igra protiv Anderlechta za 14 dana u Maksimiru.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi