FOTO: EPA

Igrao bez straha

Gojak o golu Lyona: Baš me grč uhvatio u nozi

Dinamo je sinoć u okviru 5. kola Lige prvaka odigrao 'muški' protiv Lyona, ali i ovoga puta je izostao rezultat. 

Hrvatski klub je protiv Lyona nastupio u nikad mlađem sastavu i izgledao je veoma dobro, sve do 72. minute kada je Rafael po desnoj strani pobjegao Gojaku i dodao do Lacazettea koji zabija za pobjedu u Zagrebu.

Najveće iznenađenje u sastavu Dinama bio je upravo Gojak (19). Mladi bh. reprezentativac je u igru ušao bez straha, centimetri su ga dijelili od gola, ali na kraju je u hrvatskoj javnosti ocijenjen kao tragičar Dinamovog poraza. 

"Žao mi je što sam promašio glavom veliku priliku, baš šteta, to sam morao zabiti. Ja krivac za Lyonov gol? A šta da kažem, baš me u tim trenucima uhvatio grč u nozi, pa mi je Rafael uspio pobjeći", kazao je Gojak.

Gol koji je postigao Lyon pogledajte u videozapisu. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi