Veznjak mlade reprezentacije BiH

Gojak: Za reprezentaciju se igra srcem, idemo na pobjedu

D. Kurbegović

Mlada nogometna reprezentacija BiH sutra u Trening centru N/FSBiH igra 3. kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Protivnik našoj selekciji je Rumunija, koja je jedan od konkurenata za visoki plasman.

Motor selekcije Vinka Marinovića i igrač koji će sutra sigurno kao lider predvoditi ovu selekciju, Amer Gojak optimista je pred duel s Rumunima, koje respektuju, ali vjeruje da na domaćem terenu mogu da poraze kvalitetnog protivnika. 

"Očekujem da sutra pobijedimo ekipu Rumunije, dobro smo ih skautirali znamo sve njihove mane, al ii pozitivne strane. Nadam se da ćemo iskoristiti te njihove mane i da dođemo do pozitivnog rezultata. Od nas očekujem da damo svoj maksimum i ostavimo srce na terenu", rekao je Gojak.

Spreman je na svoja leđa preuzet odgovornost

"Spreman sam na svoja leđa preuzet odgovornost lidera u sutrašnjoj utakmici, vjerujem da ću ispuniti sve selektorove zamisli. Za reprezentaciju se igra srcem i sutrašnju utakmicu moramo pobijediti. Mislim da su njihove mane ta dva stopera, to moramo iskoristiti i nadam se najboljem" kazao je veznjak zagrebačkog Dinama i jedan od najvećih aduta Vinka Marinovića u sutrašnjoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi