Cimirot ne gubi nadu: "U martu možemo izboriti Evropsko prvenstvo"

Ništa nije gotovo

Cimirot ne gubi nadu: "U martu možemo izboriti Evropsko prvenstvo"

Edmir Škorić

Gojko Cimirot danas je nosio kapitensku traku u utakmici BiH - Slovačka, koju smo izgubili sa 2:1 i tako na najgori način okončalo jako loše kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Iako smo početkom drugog dijela došli do vodstva, Slovačka je uspjela preokrenuti i nanijeti bh. reprezentaciji treći poraz u nizu.

"Nažalost, poremetio nas je taj crveni karton. Borili sm ose i sa 10 igrača, primili smo taj gol iz kornera, ali možemo biti zadovoljni pristupom", rekao je Cimirot nakon meča, dodavši:

"Zaista smo loše odigrali kvalifikacije, ali imamo baraž. Imamo kvalitetan tim i u martu, ako damo svoj maksimum, možemo doći do cilja".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmicu u Zenici obilježili su ponovo BHFanaticosi koji su skandirali protiv FSBiH, ali i selektora Miloševića.

Sve u svemu, završene su ove nesretne kvalifikacije za EP, sada se okrećemo martu i baražu u Ligi nacija, što će biti naša posljednja prilika da ipak odemo na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi