Gol Armina Hodžića u pobjedi Dinama nad Sonderjyskeom

Modri ubjedljivi u pripremnom susretu

Gol Armina Hodžića u pobjedi Dinama nad Sonderjyskeom

Zagrebački Dinamo je danas odigrao pripremnu utakmicu protiv danskog Sonderjyskea i upisao ubjedljivu pobjedu rezultatom 3:0.

U prvom poluvremenu su obje ekipe igrale dosta oprezno, pa se na odmor otišlo rezultatom 0:0.

Ipak, u drugoj dijelu Dinamo "dodaje gas" i razbija protivnika.

Poveli su Modri preko bh. fudbalera Armina Hodžića. Igrala se 53. minuta kada je Fiolić oduzeo loptu na polovini protivnika, a zatim odlično uposlio Hodžića koji rutinski pogađa za 1:0.

Soudani je u 69. minuti povisio prednost Dinama na 2:0, dok je konačnih 3:0 postavio Olmo u 82. minuti susreta.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lako je i user friendly sustav. Za detaljnee inf0rmacijee provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi