Mladi reprezentativac Bjelorusije pojačao Dinamo
FOTO: gnkdinamo.hr

Novo pojačanje za Modre

Mladi reprezentativac Bjelorusije pojačao Dinamo

Samir Mlaćo

GNK Dinamo angažovao je novo pojačanje za drugi dio sezone. Naime, redove Modrih je pojačao mladi reprezentativac Bjelorusije Vitali Lisakovich.

"19-godišnji lijevi krilni igrač dolazi u Dinamo iz Shakhter Soligorska te će do povratka momčadi s priprema trenirati u Zagrebu. Za bjeloruski klub Lisakovich je odigrao 27 ligaških utakmica te pritom postigao 7 pogodaka", saopćili su iz zagrebačkog kluba.

Modri su prije par dana savladali ukrajinski Šahtar sa minimalnih 1:0, a jedini pogodak na meču djelo je bh. reprezentativca Armina Hodžića.

U subotu će rival jesenjem prvaku Hrvatske biti Sonerysk, a u utorak Škendija.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti