Gol i dvije asistencije Hodžića u pobjedi MOL Vidija
MOL Vidi se u mađarskom šampionatu nakon nove pobjede nalazi na trećoj poziciji sa 22 osvojena boda, pet manje od vodećeg Ferencvaroša

Odlična partija bh. napadača

Gol i dvije asistencije Hodžića u pobjedi MOL Vidija

MOL Vidi je u okviru 13. kola mađarske OTP Bank Lige s visokih 4:0 savladao Paks.

Aktuelni prvaci Mađarske su opravdali ulogu favorita i na kraju kao gosti slavili uvjerljivim rezultatom, a odličnu partiju za MOL Vidi pružio je povremeni reprezentativac naše zemlje Armin Hodžić.

MOL Vidi je pitanje pobjednika u ovom duelu riješio praktički u prvom poluvremenu. Nakon 17 minuta igre gosti su poveli preko Patkaija kojem je asistirao upravo Hodžić, da bi deset minuta kasnije prednost udvostručio Nego. Na tome gosti nisu stali, a do kraja poluvremena stigli su i do trećeg pogotka za koji se pobrinuo bh. napadač Armin Hodžić.

Ista slika viđena je i u nastavku utakmice. MOL Vidi je nastavio dominirati, a u 55. minuti pao je još jedan gol, ujedno i posljednji na utakmici za konačnih 4:0. Asistent je bio Hodžić, dok se u strijelce upisao Patkai. 

Hodžić je odigrao odličan meč i na terenu je proveo svih 90 minuta, dok Hadžića ovoga puta nije bilo u sastavu. 

Hodžićev gol i dvije asistencije pogledajte OVDJE! 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi