Nastavlja se Evropa liga: Hodžić i Hadžić gostuju Chelseaju, Hajrović i Gojak kod Vranješa

Nekoliko vrlo zanimljivih utakmica

Nastavlja se Evropa liga: Hodžić i Hadžić gostuju Chelseaju, Hajrović i Gojak kod Vranješa

Večerašnjim susretima od 18.55 i 21.00 sati nastavlja se grupna faza Evropa lige. 

Nakon što smo vidjeli mnogo uzbuđenja u prvom kolu, nadamo se da će jednako zanimljivo biti i u nastavku takmičenja, a nema razloga da ne vjerujemo u to.

Bit će i večeras mnogo zanimljivih susreta. Od 18.55 sati vrijedi izdvojiti duel Milana protiv Olympiakosa, Anderlechta i Dinamo Zagreba, Red Bull Salzburga i Celtica te Qarabaga i Arsenala.

Dinamo će, nakon sjajne utakmice protiv Fenerbahčea, imati vrlo teško gostovanje kod Anderlechta, a mi se nadamo da će Izet Hajrović i Amer Gojak nastaviti sa dobrim partijama sa jedne i Ognjen Vranješ sa druge strane, iako će imati direktan duel.

Kada su u pitanju utakmice od 21.00 sati, na teren će i ekipa MOL Vidija za koju nastupaju dva bh. fudbalera Armin Hodžić i Anel Hadžić. Mađarski predstavnik će imati vrlo težak zadatak jer gostuje na Stamford Bridge stadionu kod Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Osim tog susreta moglo bi biti zanimljivo i u Frankfurtu gdje domaćem Eintrachtu gostuje ekipa Lazia.

Od ostalih bh. igrača večeras će na teren u dresu Astane protiv Rennesa zaigrati Mario Aničić, trebao bi igrati i Sead Kolašinac za Arsenal, Muris Mešanović za Slaviju Prag, Smail Prevljak i Darko Todorović za Red Bull, Bojan Nastić za Genk, Gojko Cimirot za Standard Liege, Avdija Vršajević za Akhisar i Senad Lulić za Lazio.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi