Golijada u Čitluku pripala ekipi Brotnja

Premijer futsal liga Bosne i Hercegovine

Golijada u Čitluku pripala ekipi Brotnja

E. Dindić

U okviru 9.kola "Lige za opstanak" Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine u Čitluku su se sastali domaća ekipa Brotnja "Premier SK" i gosti ekipa Salinesa iz Tuzle.

Na kraju i više nego ubjedljivo slavila je ekipa Brotnja rezultatom 10:6(7:1).

I jedna i druga ekipa obezbjedila je opstanak u Premijer futsal ligi Bosne i Hercegovine, pa su ovaj susret odigrali bez pritiska, gledaoci koji su prisustovali susretu mogli su na kraju da vide pravu golijadu. 

U prvom poluvremenu dominirao je domaći tim pa je na poluvremenu imao veliku prednost od 7:1. U nastavku i jedan i drugi trener daju priliku igračima i sa manjom minutažom pa je na kraju završena utakmica rezultatom 10:6. 

U posljednjem kolu Brotnjo gostuje kod Seljaka, dok Salines dočekuje Kaskadu.

MNK BROTNJO 'PREMIER SK' - FC SALINES 10:6 (7:1)

Strijelci: Suton 5, Grgić 3, Marković, Pantić (Brotnjo), Zulić 2, Imšić, Isanović, Rizvanović,Muratović (Salines)

MNK Brotnjo 'Premier SK': Ivanković, Nevistić, Suton,Granić, Pantić, Medić, Galić, Dujmović, Čilić, Grgić, Marković, Kozarić

FC Salines: Fazlić, Imšić, Omerašević, Isanović, Mićo Muratović, Rizvanović, Muratović, Zulić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi