Salines na pogon Ramića savladao Kaskadu

Premijer futsal liga Bosne i Hercegovine

Salines na pogon Ramića savladao Kaskadu

E. Dindić

U okviru 5.kola "Lige za opstanak" Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine sastale su se ekipe Kaskade  i Salinesa iz Tuzle.

U prvom poluvremenu i pored brojnih prilika i jedne i druge ekipe, mreže su mirovale. Drugi dio domaći tim je krenuo furiozno sa dva brza gola Zelenkovića i Krdžića došli su do vodstva od 2:0. Međutim radost domaćeg  tima nije dugo trajala jer su Isanović i Ramić pogodili za goste i poravnali rezultat na 2:2.

Međutim domaći tim ponovo preko Krdžića dolaze u vodstvo od 3:2. Ali vrlo brzo domaći tim pravi šesti akumulirani prekršaj te poklanja gostima iz Tuzle kazneni udarac. Sjajni Ramić poravnava za 3:3. 

Poslije novog izjednačenja do 39.minute stajao je neriješen rezultat kada sjajni Ramić pogađa za 4:3 za goste, da bih do kraja susreta Isanović pogodio za 5:3 i još jednu pobjedu Salinesa.

MNK KASKADA - FC SALINES 3:5 (0:0)

Strijelci: Krdžić 2, Zelenković (Kaskada), Ramić 3, Isanović 2 (Salines)

MNK Kaskada: Ahmetagić, Zelenković, Buljubašić, Husejnović, Huskanović, Alibegović, Š. Spahić, Buljubašić, R. Spahić, Hamidović, Krdžić, Mujčić, Mujanović, Oručević.

FC Salines: Hamidović, Imšić, Isanović, Spahić, M. Ramić, Ćatić, Mulavdić, Omerašević, Muratović, Imširović, Mićo Muratović, Zulić, Fazlić, Š. Ramić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije