Golijada u Firenci, dva gola sjajnog Ibrahimovića, još nije gotovo

Fiorentina vodi 3:1

Golijada u Firenci, dva gola sjajnog Ibrahimovića, još nije gotovo

E. Škorić

U toku je meč između Fiorentine i Milana, a do sada je već palo pet pogodaka.

Sjajna utakmica igra se u Firenci, a domaća ekipa vodi 3:2. Bilo je 2:0 na poluvremenu, da bi Vlahović u 60. minuti povisio na 3:0.

Samo dvije minute kasnije Zlatan Ibrahimović koristi grešku domaće odbrane i najzad trese mrežu Fiorentine, pa vraća nadu gostima da mogu da izbjegnu prvi poraz u Seriji A ove sezone. Nedugo nakon toga, još jedan gol Ibrahimovića.

Inače, 40-godišnjem švedskom napadaču bio je to četvrti i peti gol u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

OVDJE pogledajte novi gol, deveti Dušana Vlahovića, a OVDJE gol sjajnog Ibrahimovića. Drugi Zlatanov gol pogledajte OVDJE.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi