Golman Cityja ima još samo jednu želju, ali da li je ostvariva?

Ederson ne krije

Golman Cityja ima još samo jednu želju, ali da li je ostvariva?

Golman Manchester Cityja Ederson dao je vrlo interesantnu izjavu za ESPN, kojem je otkrio da do kraja sezone ima još samo jednu želju.

Pošto je njegov klub osvojio naslov u Premier ligi, Edersonu je neostvarena želja ostala da se upiše u strijelce i da, na taj način, kruniše nevjerovatnu sezonu u domaćem prvenstvu.

Brazilac je u City stigao prošlog ljeta iz Benfice, a ozbiljnim tonom je poručio da se iskreno nada da će u preostalih nekoliko kola barem izvesti neki prekid.

"Čuo sam navijače kako uzvikuju moje ime i pozivaju me da izvedem penal, ali to je uradio Gabriel Jesus. Da mi je trener rekao da ga ja izvedem, sigurno bih pogodio", samouvjereno je započeo Ederson, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam siguran za ostale prekide, ali sa penalima sam dobar. Iskreno, nadam se da će se to desiti prije kraja sezone, volio bih da dam gol".

Ederson je poznat kao golman koji 'dobro zna' sa loptom, a ove sezone je zbog dalekometnih ispucavanja nekoliko puta bio blizu da ubilježi asistenciju.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi