Očarani menadžer Swanseaja: City je sa druge planete
Foto: EPA

Carvalhalov tim potpuno razbijen

Očarani menadžer Swanseaja: City je sa druge planete

M. Šljivak

Manchester City deklasirao je Swansea sa 5:0 u susretu 35. kola engleske Premier lige.

Građani su u utakmici koja za njih nije imala nikakvog značaja potpuno razbili velški tim, a izjava menadžera gostiju Carlosa Carvalhala dovoljno govori kako je tim Pepa Guardiole igrao danas.

"Ovo je 14. put u sezoni da je Manchester City slavio sa tri i više golova razlike. Nekad su to bile pobjede od četiri, pet, šest ili sedam golova prednosti. Za ovo takmičenje oni su tim sa druge planete", rekao je očarani menadžer Swanseaja.

Swanseaju do kraja sezone predstoji borba za opstanak. Za sada su u dobroj poziciji, ali će se dobro pomučiti u predstojećim susretima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa druge strane City je već osvojio naslov i do kraja će pokušati da pređu brojku od 100 osvojenih bodova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi