Gosti odugovlačenjem isprovocirali Širokobriježane

Golman Mladosti se oglasio nakon uvreda na Pecari: Sramota!

44

Komentari (44)

bordoboje
sta ocekivati ljepse od mrzitelja Bosne!!
bordoboje
sta ocekivati ljepse od mrzitelja Bosne!
ELmo Nihad Okanovic
USPUT AKO VOLIS LJEPU NASU IDI U 3 PM TAMO NEGDJE UZMI PARCELU PA OTVORI FARMU KOZA OVACA I PILICA..STO SE NE UDRUZISMO SA SRBIMA DA VAM SE KEVE NAJEBEEEEMOOO JEDNOM ZAUVIJEK...A I SAD KAD BI POCELI SRAT..NIJE BOSNJO VISE SA PISTOLJCICEM RANAJE SSAAMOOO DA NESTO SASERETE . CROATIA NEMOZE VISE SLAT VOJSKU JER JE TO VEC INVAZIJA S TIM STO I ONAKO NEMOZE SVAKAKO JER SU U EU..MA ZA SEDAM DANA JADRAN BI BIO PUN PLIVACA I KAJAKA. A OVO MI JE NAJSLADJEEEE JER VAM KARAMO ZENE I DJEVOJKE JER VOLE OBREZANE A NE FORESKIN HAHAHAHHA KAK MORAS PRVO NACI GLAVIC..KAZE BOSANAC IDE U HRVATSKU DA RADI A HRVAT U BOSNU DA TRAZI ZENU HAHHZHZHhahaha
Zmiuga loma
Nemam ja uopste nista protiv BiH,cak naprotiv,BiH je moja zemlja,jedna i jedina,ali imam proti vas i takvih kao vi koji je egoisticno svojatate, kad se bilo kakav incident desi u Hercegovini,odmah fasisti,sovinisti itd,a kad se ista sranja desavaju u Bosni onda nista,pusti to je brat,raja...Je li to OK?Normala da nije.Licno me libo racku,ali kad pljujete pljujte malo i po Bosni,a ne samo Hercegovini.Ali posto necete evo malo da zacinim:jbo međed bukvu=Bosanac.
Ibrakadabara
Igrali medo i bosanac saha. Nailazi hrvat i kaze; bosanac kako to igras saha sa medom, a bosanac rece suti ne dekocentrisi me sad je najuzbudljivije, a ovaj opet kako najuzbudljivije? A bosanac kaze sad je rezultat 1:1, e jesi glup medvjed te pobijedio rece hrvat. Aaaa ovajj medvjed je prvak Hrvatske u sahu.
Pasha79
Silovao ti staru i vidi sad šta imamo u lijepoj nam Bosni I Hercegovini
MLADOST
A kad si čuo na našim stadionima ovakve gadosti. Dobro si neinformisan, a pričaš kao da znaš.
Zmiuga loma
Cuj kad?Konstantno.I ne samo po stadionima nego svugdje,puni ste mrznje,zlobe,a najveci kompleks vam je taj sto ste bili kvislinzi u dr.svj.ratu,saveznici ust.asa i cet.nika,pogotovo ovih prvih"hrvatsko cvijece",pa se neprestalno perete i pravdate,evo70 i kusur godina,suncokreti.
AmerZE1990
NSBiH jede govna, to ljepo zestoko se kazni i mirna Bosna. npr neigranje pred publikom 6 mjeseci to brate kad bi došlo na stadion ako se moze nazvati stadionom bili bi ko djeca u pozoristu. Ovi psuju državu , onaj psuje državu i opet igra zaradjuje hljeb od te države i manijaci ulete u teren i kazu zestoka kazna od 6000KM jebe u ovoj državi ko koga hoće i gdje hoce i kako hoce. A sve se desaje zaslugom NSBIH pa kazni ba sve redom opleti ne stedite da se ne desaju te stvari.
Benjamingst
Treba savez sto si napisao zestoko kaszniti ne samo novcano nego 5 utakmica bez publike... ako se desi isto onda oduzimanje budova.... I na kraju out iz lige....
Emir
Sta ocekivati od navijaca kada ti clan predsjednistva otvoreno govori protiv drzace i pri tome jos huska narod.
AMKO
Pederu Ustaski mamicu ti pokvarenu mars iz bosne i hercegovine
Zmiuga loma
Jbo te tek sad vidim koliko istina boli,iz vedra neba pa u rebra.Geni su cudo,a istina bollllliiiii . . .suncokreti.
MLADOST
A koja istina, da si ti hrvat, ma daj.
Zmiuga loma
Istina da ne znate ko ste i sta ste i odakle ste,suncokreti.
AMKO
Jeboti bukva mater ustaku
DamirT
Zmiuga loma
Bravo za Siroki srce Hercegovine,sta ce bosanske bukve,sve bi na guuzove,pa i bodove.
Doc
Šibre na poskok kamenjaševiću
bebi
Mrs pizda vam materina ako ne priznajte BiH koji k se takmicite u toj drzavi ?!? Otpadu jedan
Benjamingst
Loma, jel si rodjen u BiH ? Jel trosis valutu te drzave ? Jel imas pasos te drzave ? Odgovor je DA... Pa ako je nevolis I nepriznajes kao svoju domovinu, zasto ne ides u drugu drzavu I trazis azil...?
Pasha79
Mamu ti jebem bolesnu !!! Samo bih volio da znam kako se osjećaš ujutro kad se probudiš i kad skonaš da si u Bosni i Hercegovini i da je sve oko tebe BosanskoHercegovačko a ne Hrvatsko ! Govno jedno
Zmiuga loma
Bas naprotiv da ja tebe pitam kako se ti i takvi kao ti osjecate kad bilo kojem hercegovackom jos ako je hrvatski po Bosni skandirate gazi,gazi ustase,ili ubi.j,ubi.j ustase?Sta ja imam s Hrvatskom?Ama bas nista,ja zivim u mojoj lijepoj HERCEGOVINI.Ali imam protiv vas kozojeba alijaša,Bosanaca.E vas ne mogu ni nacrtane smislit.BiH je moja zemlja jedna i jedina,al je problem sto u njoj zivi svakakva bagra,kozojebi,bukve...itd.Ja tvoju mamu necu dirati iz respecta prema starijima,a i nije zena kriva sto je takvu budaletinu i skota rodila.
MLADOST
A gdje se skandira osim na vašim stadionima nacionalistički povici? Prebolesni ste, ali ne brini, ima lijeka.
Zmiuga loma
Ocito ti gledas kozju ligu(sto ti kao kozoje.bcu i prilici)pa ne znas sta se skandira hercegovackim klubivima po Bosni i sta se skandiralo(sem Velezu).Pogledaj nekad pravi fudbal pa onda komentarisi,a dotle tisu misu,ni jedne vise.
dobojan90
VEDRAN PULJIC!!!
Doc
Drug Tito je imao pravi recept za njih. Oni ga se i danas boje jer nisu sigurni da nije mrtav
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.