Golman Mladosti se oglasio nakon uvreda na Pecari: Sramota!
Ispadi na tribinama nažalost su još uvijek česta pojava na bh. terenima. Teško je vjerovati da će se u budućnosti išta promijeniti

Gosti odugovlačenjem isprovocirali Širokobriježane

Golman Mladosti se oglasio nakon uvreda na Pecari: Sramota!

M. Šljivak, foto: V. Bernadić

Široki i Mladost večeras su na Pecari podijelili bodove (1:1) u posljednjem meču 16. kola Premijer lige BiH.

Gosti su golom Bahrudina Atajića vodili od 27. minute, da bi Širokom poravnanje donio rezervista Petar Franjić golom u 70. minuti za 1:1.

Tim iz Doboj Kaknja se nakon toga svim silama i sredstvima branio. Odugovlačenjem igre su iznervirali domaće igrače i publiku koja ih je na kraju meča počastila salvama uvreda sa tribina.

Osiguranje na stadionu Pecara je odradilo dobar posao, pa osim žestokih psovki i uvreda većih incidenata nije bilo, no povici sa tribina očigledno su teško pali igračima Mladosti.

Neki od njih su reagovali odmah po završetku utakmice, a na Facebooku se oglasio rezervni golman gostiju Semir Bukvić, koji je napisao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bosna je bila, Bosna je sada i Bosne će uvijek biti. Ja nisam 'BALIJA', ja sam Bosanac i Hercegovac. Sramota" napisao je Bukvić.

Ovakve scene naravno da nikome ne trebaju bez obzira kakvim se metodama protivnik služio da dođe do bodova i sigurno da nakon svega Širokobriježane čeka kazna NS BiH.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zmiuga loma
Bravo za Siroki srce Hercegovine,sta ce bosanske bukve,sve bi na guuzove,pa i bodove.
22 113
Doc
Drug Tito je imao pravi recept za njih. Oni ga se i danas boje jer nisu sigurni da nije mrtav
84 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi