Golman PAOK-a sinoć svoj klub zavio u crno: Pogledajte grešku o kojoj će Solun dugo pričati

Ostali bez Lige prvaka

Golman PAOK-a sinoć svoj klub zavio u crno: Pogledajte grešku o kojoj će Solun dugo pričati

Golman PAOK-a Alexandros Paschalakis od jučer je najomraženiji igrač kod navijača ovog kluba i to sa razlogom.

Naime, on je definitivno glavni krivac što je njegovom klubu sinoć protiv Benfice krenulo po zlu u revanšu play offa Lige prvaka.

Prvi meč u Lisabonu je završio rezultatom 1:1, a isti taj rezultat je bio na snazi u Solunu prije nego što je golman domaćih napravio nevjerovatnu grešku. On je u pokušaju da spasi jednu loptu kako ne bi otišla u korner ustvari dodao do protivničkog igrača te kasnije istog u pokušaju da mu oduzme loptu oborio i skrivio penal.

Siguran sa bijele tačke je bio Salvio i tada je bilo jasno da će PAOK-u biti vrlo teško da preokrene rezultat. Na kraju je Benfica pobijedila sa 4:1, a PAOK će se morati zadovoljiti igranjem u Evropa ligi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi