Golman protiv Real Madrida glumio da je mrtav

Najveće simuliranje u historiji?

Golman protiv Real Madrida glumio da je mrtav

U nevjerovatnoj utakmici Real je sinoć savladao Deportivo rezultatom 3:2, a uz pobjedonosni gol Ramosa, utakmicu je obilježilo nevjerovatno simuliranje golmana gostiju.

U trenutku kada je na semaforu bilo 2:2, Tyton je odglumio da je izgubio svijest poslije udara u stativu. Pao je bukvalno kao mrtav i dodatno upotpunio cijelu scenu kako bi oduzeo što više vremena. 

Usporeni snimak je pokazao da Tyton uopšte nije glavom dotaknuo stativu, već ju je rukom dotaknuo, ali nevjerovatno simuliranje mu se obilo o glavu. 

Nakon što je utakmica nastavljena nekoliko sekundi kasnije Ramos je u svom stilu zabio za pobjedu Real Madrida i nova tri boda.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi