Lucas Perez konačno napušta Arsenal: Vraća se u bivši klub
Foto: EPA

Španac na posudbi u Deportivu

Lucas Perez konačno napušta Arsenal: Vraća se u bivši klub

"Nesretni" Lucas Perez već dugo vremena želi napustiti Arsenal, a ta želja mu se sada ostvarila, jer će se on vratiti u svoj bivši klub, Deportivo La Corunu.

Perez će u Deportivo stići na posudbu, a još nije poznato da li će španska ekipa imati ekskluzivno pravo na otkup njegovog ugovora po isteku posudbe.

Ovaj 28-godišnji fudbaler je u Arsenal došao prošlog ljeta za oko 17 miliona funti, upravo iz Deportiva, ali se nije uspio izboriti za svoje mjesto u ekipi.

Da bude još gore, Arsenal je Perezu "slomio srce" kada su Topnici odlučili, novom pojačanju, Lacazetteu dati dres s njegovim brojem, bez da su ga pitali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi