"On će sve učiniti kako bi doveo Pereza"

Predsjednik Deportiva dao obećanje treneru

"On će sve učiniti kako bi doveo Pereza"

E. Ganibegović

Deportivo La Coruna svim silama radi na dovođenju Lucasa Pereza u svoje redove. 

Već je poznato kako će Perez vjerovatno ovog ljeta napustiti Arsenal, a njegova je želja povratak u Deportivo, iz kojeg je prošle godine stigao u Topnike.

Trener Deportiva Pepe Mel je za španske medije otkrio kako mu je predsjednik Tino Fernandez obećao dolazak Pereza sljedeće sedmice.

Navodno, klub iz Španije je već slao ponudu na adresu ekipe iz sjevernog London od 12 miliona eura, međutim ona je odbijena.

"Rekao mi je da, nemam drugog izbora nego da mu vjerujem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Već dugo nisam poznavao predsjednika, ali znam koliko mu ovaj klub znači i on će sve učiniti kako bi doveo Pereza", rekao je Mel. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi