Golman reprezentacije Srbije ide u Atletico?
EPA

Pred transferom života

Golman reprezentacije Srbije ide u Atletico?

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Marko Dmitrović mogao bi napraviti transfer života.

Dmitrović od 2017. godine stoji na golu Eibara u čijem dresu brani odlično, a takve partije su na kraju rezultirale interesovanjem velikana, među kojima je i - Atletico Madrid.

Tu vijest donose mediji u Španiji, navodeći kako Jorganždije traže rezrevnog golmana kao podršku Janu Oblaku i da upravo u Dmitroviću vide idealno rješenje.

Takve informacije došle su i do samog Dmitrovića.

"Ako je istina, svakako da prija interesovanje, veliki je to klub. Više ću moći reći ako bi došla ponuda", kazao je Dmietrović za Butasport.rs.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za srbijanskog golmana ranije su se još interesovali Sevilla i Betis, a kako ugovor ima do 2021. godine, ovo je za Eibar posljednja prilika da na njemu nešto zaradi.

Kroz dosadašnju karijeru Dmitrović je branio još za Alcaron, Charlton, Ujpest i Crvenu zvezdu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi