Golman Slobode na probi u Wolfsburgu

Pokušaće se dokazati

Golman Slobode na probi u Wolfsburgu

M. Šljivak

Mladi golman tuzlanske Slobode Igor Marković (20) dobio je poziv za probni rad u ekipi Wolfsburga.

Njemački tim odlučio je da pozove mladog bh. golmana na probu u periodu od 23. do 27. aprila, te će se Marković imati priliku dokazivati pred trenerima ovog tima.

Ponudu za Markovića je dostavila BSA agencija u saradnji sa menadžerom iz Njemačke Goranom Đurđićem.

Marković je u redove tuzlanske Slobode stigao iz beogradskog Partizana. U timu sa Tušnja nastupio je u jednoj utakmici, a ugovorom je vezan do juna ove godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Postoji velika mogućnost da on karijeru nastavi u inostranstvu, a ostaje nam da vidimo hoće li njegov novi tim biti Wolfsburg.

Marković je prošao i omladinske selekcije reprezentacije BiH.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije