Golobradi mladići večeras debituju za Liverpool
Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp odlučio je večeras dati šansu nekim mladim igračima i onima koji manje igraju u Premier ligi, dok su Mane, Firmino, Salah... na klupi

Dvojica od početka, dvojica na klupi

Golobradi mladići večeras debituju za Liverpool

Edmir Škorić

Liverpool večeras gostuje Wolverhamptonu u FA kupu i menadžer Redsa Jurgen Klopp odlučio je uveliko promijeniti sastav.

Jasno je Kloppu da FA kup nije toliko bitan i da je ipak Premier liga glavni cilj, pa je u večerašnjem duelu izmiksao sastav, a šansu će dobiti nekoliko golobradih mladića.

Debitovat će od prve minute Rafael Camacho na desnom beku i Curis Jones u veznom redu, a od duela sa Cityjem u prvoj postavi našli su se samo Dejan Lovren i James Milner.

Sastav Liverpoola za večeras: Mignolet, Moreno, Lovren, Fabinho, Camacho, Keita, Milner, Jones, Origi, Sturridge i Shaqiri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Šesnaestogodišnji Ki-Jana Hoever će šansu čekati s klupe, a od mladih nada priliku bi mogao dobiti i Isaac Christie-Davies.

Ukoliko Hoever večeras zaigra, postat će najmlađ iigrač Redsa koji je nastupio u ovom takmičenju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi