Goloman i Vidović pristupili Travniku

Dva nova pojačanja

Goloman i Vidović pristupili Travniku

S. Mlaćo

NK Travnik je realizovao dva nova pojačanje za drugi dio sezone. Naime, Veziri su danas angažovali Nemanju Vidovića, 24-godišnjeg braniča, koji na Pirotu dolazi iz redova FK Krupa, te Admira Golomana. 

Radi se o nekadašnjem juniorskom reprezentativcu Srbije koji nije bio u planovima šefa struke Krupe, pa se postavlja i veliko pita zbog čega su na Piroti odlučili za njegove usluge.

Vidović je u Krupi više sjedio na tribinama, a minutažu nije dobijao skoro nikako. Pored Krupe nosio je i dres Borca, te Kozare iz Gradiške.

Goloman je lijevi vezni igrač. Karijeru je počeo upravo u Travniku, a nastupao je još i za HNK Orašje, Dinamo Zagreb, Sarajevo i NK Metalleghe BSI gdje je proveo posljednjih šest mjeseci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi