Gomes se na nevjerovatno brz način vratio na teren

Nakon samo 86 dana

Gomes se na nevjerovatno brz način vratio na teren

Portugalski fudbaler Andre Gomes ekspresno se vratio na teren. 

On je 3. novembra prošle godine doživio stravičnu povredu članka u duelu Premiershipa protiv Tottenhama i očekivalo se da neće više zaigrati ove sezone.

Ipak, uspio se čudesno brzo oporaviti i već danas se vratio na trening ekipe s Goodison Parka. Naravno, još uvijek nije spreman odraditi puni trening sa saigračima ali sama činjenica da se vratio na teren je nevjerovatna i pokazuje da ga uskoro možemo ponovo vidjeti u akciji.

On je van terena 86 dana a u tom periodu Everton je doživio mnoge turbulencije. Epilog istih je promjena trenera pa sada ekipu umjesto Marca Silve vodi Carlo Ancelotti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gomes je jako važan igrač za Karamele jer je prije povrede bio član prve postave, a tamo će se vjerovatno i vratiti kada bude potpuno spremna za igru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi