Gomez donio pobjedu Stuttgartu

Stuttgart savladao Freiburg

Gomez donio pobjedu Stuttgartu

Susretom između Freiburga i Stuttgarta počelo je 27. kolo njemačke Bundeslige.

Više razloga za slavlje na kraju je imao gostujući sastav koji je slavio rezultatom 2:1, te tako stigao do jedanaeste pobjede u sezoni, dok je Freiburg upisao deveti poraz.

Stuttgart je prvi došao do prednosti, i to već u četvrtoj minuti kada je mrežu domaćina načeo Gomez, a prednost od 1:0 bila je na snazi do 53. minute.

Na otvaranju drugog poluvremena Freiburg se uspio vratiti u meč, nakon što je za izjednačenje pogodio Petersen, no već u 75. minuti viđen je novi gol u mreži domaćih. Ponovo je strijelac bio Gomez, a ujedno je, ispostavit će se, postavio i konačan rezultat.

Bundesliga, 27. kolo:

Freiburg - Stuttgart 1:2

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi