Gomez zadovoljno trlja ruke: Velikani u borbi za potpis
Foto: EPA

Barca i Borussia žele Gomeza

Gomez zadovoljno trlja ruke: Velikani u borbi za potpis

Midhat Šljivak

Njemački napadač Mario Gomez ima razloga za veliko zadovoljstvo.

Izvjesno je da će iskusni napadač napustiti ekipu Bešiktaša, a za njegov potpis se bore dva evropska velikana.

Radi se o Barceloni i Borussiji iz Dortmunda, koji su pokazali ogroman interes za usluge 31-godišnjeg napadača.

Međutim, službenih ponuda još uvijek nije bilo. Mnogobrojni mediji tvrde kako je agent njemačkog fudbalera već počeo pregovore s oba tima i da bi uskoro Gomez mogao potpisati ugovor s jednim od njih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tijekom bogate karijere koju je počeo u Stuttgartu, sjajni napadač je igrao još za Bayern i Fiorentinu, a proteklu sezonu je proveo kao posuđen igrač u turskom velikanu Bešiktašu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi