Gonzalo Higuain dobio prve aplauze na Stamford Bridgeu
Foto: Twitter/Chelsea FC

Argentinac predstavljen navijačima

Gonzalo Higuain dobio prve aplauze na Stamford Bridgeu

Gonzalo Higuain je nakon pola godine napustio Milan i jučer zvanično postao fudbaler Chelseaja.

S obzirom da je tek stigao u Chelsea, argentinski napadač nije bio u konkurenciji za utakmicu na Stamford Brdigeu koja je upravo počela.

Ipak, on je 15 minuta pred revanš susret polufinala Liga kupa protiv Tottenhama izašao na teren, te se na taj način predstavio navijačima Chelseaja.

Naravno, pozdravljen je gromoglasnim aplauzom sa tribina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Chelsea večeras želi nadoknaditi zaostatak od 1:0 iz prvog meča, a Sarri je na raspolaganju u vrhu napada imao samo Oliviera Girouda jer je Alvaro Morata otputovao u Španiju kako bi realizovao transfer u Atletico Madrid.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Suljad
a hamburger mu nisu dali?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije