Goralija: Još jednom ste dokazali da ste prvo ljudi...

Sjajan potez Kakanjaca

Goralija: Još jednom ste dokazali da ste prvo ljudi...

S. Mlaćo

Rudar iz Kaknja je hit prvenstva. Kakanjcima ide sjajno, nalaze se na drugom mjestu, no nakon susreta protiv Olimpika odnijeli su još jednu pobjedu. Ono najvažniju. Ljudsku.

Naime, nogometaši su premije odlučili usmjeriti za saigrača Adisa Goraliju koji je prije par dana ostao bez oca.

Njegov otac u 59. godini izgubio je život u požaru koji se dogodio u tržnom centru Robot u Kaknju, a kako su prenijeli lokalni mediji, do smrti je došlo prilikom pokušaja gašenja vatre.

"Prijatelji moji, hvala vam puno u moje ime i ime moje porodice na svemu što ste učinili za nas ovim teškim trenucima. Zaista sam ponosan što sam dio ovog kolektiva, još jednom ste pokazali da ste prvo ljudi, pa onda igrači što je naš klub i uvijek tražio od nas da budemo...Još jednom veliko hvala na svemu", kazao je Goralija koji je tako na najbolji mogući način opisao klimu koja vlada u federalnom prvoligašu iz Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi