Hrelja: Najveći poklon za navijače su naše sjajne partije

Jedan od junaka pobjede nad Olimpikom za SportSport.ba

Hrelja: Najveći poklon za navijače su naše sjajne partije

S. Mlaćo

Za Adnana Hrelju nogometaši Olimpika danas nisu imali lijeka. Bio je Hrelja veoma raspoložen, te za Vukove sa Otoke u takvom nadmudrivanju nije bilo nade.

Postigao je jedan pogodak, upisao asistenciju, te vidno raspoložen dočekao kraj meča.

"Prava prvenstvena utakmica, publika je imala šta da vidi. Svojom borbenošću i kvalitetom smo pokazali da zaslužujemo vrh tabele. Bilo je vrijeme da Olimpik negdje padne i da je Kakanj pravo mjesto za to", kazao je Hrelja za SportSport.ba.

"Radimo na dosta stvari, jedna od tih je realizacija, stvaramo dosta šansi... Želja nam je da budemo u vrhu tabele, a ukoliko se pruži prilika za nešto više, što da ne. Navijačima nema većeg poklona od ovog što radimo na terenu".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi