Goran Brkić ni sam ne zna gdje će igrati od Nove godine

Triglav ili Olimpija?

Goran Brkić ni sam ne zna gdje će igrati od Nove godine

E. Škorić

Bivši igrač Mladosti iz Doboja kod Kaknja još uvijek ne zna gdje će igrati u drugom dijelu sezone.

Brkića je Oimpija posudila ljetos u Triglav, a ugovor o posudbi na snazi je još do kraja ove godine, a onda je pitanje hoće li se 28-godišnjak vratiti u Ljubljanu ili će ostati u Triglavu gdje je pružao dobre partije.

"Uzet ću malo vremena za sebe i za odmor i oporavak, a onda ću vidjeti gdje me vodi nogometni put. Ovaj period u Triglavu pamtit ću po lijepim stvarima. Bio sam lijepo primljen, energija je bila prisutna od prvog trenutka i zaista nemam nijednu primjedbu. Na terenu smo pokazali da smo dobra ekipa s kvalitetnim pojedincima. Triglav dokazuje da je opet na pravom putu", kazao je Brkić za zvaničnu stranicu kluba.

Brkić je odigrao 10 utakmica za Triglav, a nedavno je postigao eurogol u pobjedi nad Mariborom, te je u tom susretu izabran za igrača utakmice.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

On je u Sloveniju stigao u ljeto 2017. godine nakon što je sezonu proveo u ekipi Mladosti Doboj Kakanj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi