Goran Brkić se razišao sa Olimpijom

Potvrđeno na stranici kluba

Goran Brkić se razišao sa Olimpijom

S. Mlaćo

Nekadašnji član Mladosti Goran Brkić raskinuo je saradnju sa slovenskom Olimpijom.

Potvrđeno je to na zvaničnoj stranici kluba gdje se navodi da je Brić od 2017. nastupao za Olimpiju, te osvojio jedan naslov prvaka i dva trofeja Kupa.

"Prošle su tri godine i došlo je vrijeme da završim svoje poglavlje u Olimpiju, te napustim Ljubljanu. Imao sa puno lijepih trenutaka i stekao doživotna prijateljstva. Naravno da je bilo i manje ugodnih trenutaka, ali bez obzira na to, ovaj klub i ovo mjesto ostat će mi duboko u srcu. Zahvaljujem presjedniku Mandariću na prilici i zahvaljujem našim pristalicama na velikoj podršci koju su mi pružili. Bili bi uz mene u teškim vremenima i to nikada neću zaboraviti. Zelim ekipi sve najbolje u nastavku prvenstva", kazao je Brkić.

Olimpija se također zahvalila 28-godišnjaku na doprionosu i poželjela puno sreće u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi