Menalo: Poseban motiv protiv Željezničara? Naravno da ga je bilo

Sjajna partija fudbalera Olimpije protiv Plavih sa Grbavice

Menalo: Poseban motiv protiv Željezničara? Naravno da ga je bilo

Danas su u Antaliji zanimljiv prijateljski meč odigrale ekipe Željezničara i ljubljanske Olimpije.

Iako je Željezničar poveo i imao 2:0 do 52. minute, Olimpija na kraju uspjela slaviti pobjedu od 6:3.

Jedan od najboljih u ekipi Olimpije je bio bh. ofanzivac Luka Menalo koji je uspio upisati hat-trick.

"Zanimljiva provjera svakako, Željo je nakon prvih 45 minuta vodio 2:0, iskoristio naše greške u odbrani. Mi smo krenuli u tako neka dva kombinirana sastava u oba poluvremena, u drugom poluvremenu kada su ušli malo iskusniji, stariji igrači to se osjetilo na terenu i na kraju smo to iskoristili. Postigli smo šest golova za poluvrijeme, što je za svaku pohvalu. Doduše, malo je i Željezničar pred kraj izmijenio i to se osjetilo na terenu", izjavio je Menalo za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li je bilo posebnog motiva protiv Željezničara?

"Kako nisam, naravno da sam imao. Uvijek je lijepo igrati protiv tima iz svoje države i sigurno da sam bio posebno motivisan, ipak je to Željezničar", izjavio je nekadašnji fudbaler Širokog Brijega.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BiHScout
Kako je lijepo cuti kad neko sto nije musliman kaze „iz svoje drzave“ . Tu se vidi kultura i od njega i od roditelja koji su ga to naucili. To je buducnost. I takav narod volim
19 0
Keno
menalo pod hitno pozvati nazad u repku, takav tip igraca nam fali
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi