Goran Galešić blizu povratka u Premijer ligu

Napustio Sloveniju

Goran Galešić blizu povratka u Premijer ligu

A. Čaušević

Bivši mladi reprezentativac BiH bi naredne sezone mogao igrati u Premijer ligu nakon dvogodišnje inostrane avanture. 

Galešić je u BiH igrao za Borac i Krupu iz koje je otišao 2018. godine u Florianu na Malti, a zatim je potpisao za slovenski Koper.

Iskusni veznjak koji je u martu napunio 31 godinu se trenutno nalazi u rodnoj Banja Luci i vaga ponude nekoliko premijerligaša.

Za njegove usluge između ostalih zainteresovana je Krupa i ne bi bilo iznenađenje da Banjalučanin na kraju i završi u redovima povratnika u Premijer ligu. Ne treba isključiti ni mogućnost povratka u matični Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Galešić koji je većinu karijere proveo u inostranstvu se spominjao i kao moguće pojačanje Olimpije, ali kako sada stvari stoje taj transfer nije blizu realizacije.

Top Komentari

FighterIXI
Ostani kod kuće-Borac.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi