Goran Galešić ponovo promijenio sredinu

Bh. fudbaler se vratio u bivši klub

Goran Galešić ponovo promijenio sredinu

Bh. fudbaler Goran Galešić od naredne sezone će ponovo nastupati za Koper.

Ovaj nekadašnji mladi reprezentativac BiH je po završetku sezone okončao epizodu u malteškoj Floriani, a kao slobodan igrač na kraju je odlučio da se vrati u Sloveniju i potpiše za Koper.

Za 30-godišnjeg Galešića je to ujedno i povratak u klub u kojem je možda igrao i najbolji fudbal karijere, a iskustvo koje ima svakako će biti od velike pomoći Kopru na putu ka povratku u Prvu ligu.

Mediji u Sloveniji pišu kako se Galešić, koji je u našoj zemlji ranije igrao za Borac i Krupu, već priključio treninzima Kopra zajedno sa još dvojicom novajlija Igorom Nenezićem i Žanom Žužekom.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Koper je, podsjetimo, u prošlosti važio za jedan od najboljih klubova u Sloveniji, ali je zbog finansijskih poteškoća u prošlosti izbačen u četvrtu ligu. Danas je na dobrom putu da se vrati tamo gdje i pripada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti