Goran Galešić potpisao za Sheriff

Karijeru nastavlja u Moldaviji

Goran Galešić potpisao za Sheriff

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Galešić novi je fudbaler moldavskog Sheriffa iz Tiraspola.

Donedavni fudbaler Kopera je prije mjesec dana raskinuo ugovor sa slovenačkim timom, a odlučio se na odlazak u redove najboljeg kluba u Moldaviji, koji je u bliskoj prošlosti bio učesnik grupne faze Evropske lige.

Galešić će u Sheriffu dijeliti svlačionicu sa još jednim bh. fudbalerom, obzirom da od februara prošle godine dres ovog kluba nosi i bivši kapiten FK Sarajevo Amer Dupovac.

Galešić (26) igra na poziciji desnog beka, a u svojoj karijeri nastupao je za Borac, Goricu, Hajduk, Botev i Koper. Za mladu reprezentacija BiH odigrao je devet utakmica i postigao jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi