Goran Popović: Na vlastiti zahtjev sam otišao iz TOŠK-a

Oglasio se sada već bivši nogometaš TOŠK-a

Goran Popović: Na vlastiti zahtjev sam otišao iz TOŠK-a

E. Oštraković

Goran Popović je u ekipu TOŠK-a stigao kao veliko pojačanje na početku sezone, ali se vrlo brzo razišao sa ekipom iz Tešnja.

Iako su prve informacije govorile da on nije zadovoljio ukuse šefa stručnog štaba, Nusreta Muslimovića, te da je zato tako brzo otišao, oglasio se i sam Popović.

"Ta informacija je apsolutno netačna. Imao sam korektan odnos sa svima u TOŠK-u i isključivo na moj zahtjev sam otišao iz kluba. Otišao sam iz kluba zbog nekih drugih stvari o kojima ne bih da pričam, ali da se nisam dokazao ili ispunio neke zadatke trenera je neistina. Ekipi TOŠK-a i njenoj upravi koja radi odličan posao kao i vjernim navijačima želim sve najbolje u prvenstvu", rekao je Popović.

Kako je SportSport.ba prvi najavio, Popović se vraća u ekipu Metalleghe iz Jajca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Upravo tako, vraćam se u Metalleghe, ekipi bi se trebao priključiti sutra", završio je Goran Popović.

Top Komentari

Honduras
uh
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi